Τοποθεσία

Εξαιρετική τοποθεσία κοντά στην παραλία - Μελτέμι Στούντιο

Εξαιρετική τοποθεσία κοντά στην παραλία

To ξενοδοχείο Meltemi βρίσκεται στο Αγκίστρι, 100 μέτρα μακριά από το λιμάνι του Μεγαλοχωρίου, πάνω στην παραλία. Το νησί απέχει μόνο 20 μίλια από την Αθήνα και 5 μίλια από την Αίγινα, κάτι παραπάνω από μία ώρα με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.
Μεγαλοχώρι Αγκίστρι

Πώς να έρθετε στο Αγκίστρι

Από το αεροδρόμιο στον Πειραιά

Τα πλοία για το Αγκίστρι αναχωρούν από την Πύλη Ε8 του λιμανιού του Πειραιά σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με λεωφορείο:
Το λεωφορείο Χ96, έξω ακριβώς από τις αφίξεις του "Ελ. Βενιζέλος", σας πηγαίνει από το αεροδρόμιο κατευθείαν στον Πειραιά, ένα λεπτό με τα πόδια μακριά από τα πλοία για Αίγινα / Αγκίστρι και την Πύλη 8.

Με μετρό/προαστιακό:
Απέναντι από τις αφίξεις, παίρνετε το μετρό (μπλε γραμμή) και κατεβαίνετε στο κέντρο της πόλης όπου και αλλάζετε γραμμή (πράσινη) και πάτε προς Πειραιά. Στην έξοδο του σταθμού του Πειραιά, ακολουθείτε τα σήματα και σε τρία λεπτά βρίσκεστε στην Πύλη 8 για Αγκίστρι.

Με ταξί:
Κατευθείαν με το που θα βγείτε από το αεροδρόμιο υπάρχουν ταξί. Σε μισή ώρα με 40 λεπτά, θα βρίσκεστε στο λιμάνι.

Από τον Πειραιά στο Αγκίστρι:
Εκτός των πλοίων που θα σας φέρουν κατευθείαν από τον Πειραιά, μπορείτε επίσης να έρθετε στο Αγκίστρι μέσω Αίγινας. Στην Αίγινα πηγαίνετε είτε με τα πλοία της γραμμής είτε με τα ιπτάμενα δελφίνια και από εκεί υπάρχουν τακτικά δρομολόγια προς και από Αγκίστρι, με το "Αγκίστρι Εξπρές".